Ja odradzam UNIQA i Link4. Nie chce sie rozpisywac, ale dopiero jak sprawa oparla sie o pisma przedprocesowe to wyplata szkody zostala dokonana. Z innymi T.U. jak na razie nie mialem do czynienia i oby tak dalej.
[O2] potrzebny nr części
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maru 123pewnie używany
teraz za to szukam lewego przedniego boczku najchętniej w skórze :evil:
[ Dodano: Pią 08 Sty, 10 12:52 ]
Zamieszczone przez Maru 123bo mi się mój obecny zniszczyłops:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy,
a może NAKŁADKIbo sam się nad tym zastanawiam, miałem podobne w poprzednim aucie Punciaku 3D więc mogę powiedzieć, że sprawdziły mi się takie nakładki na 110% zwłaszcza że dzieciak zawsze gramolił się PO PROGU na tylne siedzenie
i tu masz coś takiego - Allegro - Aukcja - ORYGINALNE NAKŁADKI NA PROGI SKODA OCTAVIA (numer 868242326)
lub
osobiście zastanawiam się nad tymi właśnie i oby były jak najbardziej matowe (jak dla mnie)
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Maru 123,
Rob66, komentował moją propozycje oklejenia plastików folią o ile dobrze zrozumiałem miałaby to być alternatywa :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
hmmmm teraz to żech sie som starcioł co kery z wos kce .......
Maru 123,
z tego co widzę to masz nakładki i całkiem całkiem takie właśnie będę (prawdopodobnie ) zakładał
piotrek_gdy,
"są takie folie które można naklejać na progi-zapobiega rysowaniu" -
progi .......... hmmm no to zkumałem, że "na" to takie jak ma Maru 123 zabezpieczone...
i cołki czas myśla co kery z wos kcioł...
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123co ?
dej pozór warsiawiak :!:
to taki wic jest :szeroki_usmiech
nie ma co sie asić borołku ani sie chichrać czy cudować
juśmy są doma
Rob66, a ty juz nie bucz
a terozki czas lygaćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
jerunie piotrek_gdy widziołś to ?? łobejżołś co un wybazgrolył ??
jerunie chopie Maru 123 przeca żech ci to wyforsztelowoł !
co to ? nie kapnoł żeś sie co w tym repoście było naszmarowane ??
no qrdy balanz hercówom do gowy ci to mom nasuć ?....
I to by było na tyle
pozdrawiam i szerokości
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rob66niektóre z tłumaczeń mi nie spasowały
a wogole śląski znam tylko ze słyszenia i to sporadycznie-ale jak kiedyś chciałbyś pogadać po kaszubsku to zapraszam serdecznieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz